ادیت اکسپرتس

ادیت اکسپرتس

شرکت ادیت اکسپرتس ارائه دهنده تمامی خدمات مربوط به پایان نامه,پایان نامه کارشناسی ارشد,پایان نامه دکترا و...
ادیت اکسپرتس

ادیت اکسپرتس

شرکت ادیت اکسپرتس ارائه دهنده تمامی خدمات مربوط به پایان نامه,پایان نامه کارشناسی ارشد,پایان نامه دکترا و...

معرفی تکنیک دلفی در پایان نامه با روش تحقیق کیفی

معرفی تکنیک دلفی در پایان نامه با روش تحقیق کیفی

استفاده از تکنیک دلفی در پایان نامه با روش تحقیق کیفی برای شناسایی و غربال مهم ترین شاخص های تصمیم گیری مورد توجه قرار می گیرد. در واقع تکنیک دلفی درپایان نامه هرچند روش تصمیم گیری چندمعیاره محسوب نمی شود، اما پیش از کاربرد این روش برای غربال سازی شاخص های متفاوت و یا رسیدن به اتفاق نظر در مورد اهمیت هر یک از این شاخص های تصمیم گیری بسیار موثر واقع می شود.

مزایا و معایب کاربرد تکنیک دلفی در پایان نامه با روش تحقیق کیفی

  • در واقع، دیدگاه صاحبنظران متخصص در حوزه ای خاص، در تصمیم گیری در مورد مسائل کیفی بسیار موثر واقع می شود. تکنیک دلفی برای کسب دانش جمعی در حیطه موضوعات کیفی بسیار کاربردی محسوب می شود.
  • استفاده از این تکنیک درپایان نامه می تواند فرآیندی ساختارمند برای جمع آوری داده ها و اطلاعات اولیه با پوشش گسترده برای پژوهش فراهم سازد. بنابراین، محدودیت جغرافیایی برای شرکت کنندگان در پژوهش وجود نخواهد داشت.
  • قدرت پیش بینی موضوعات پیچیده که به شکل تک بعدی مطرح می شوند را افزایش می دهد. همچنین، تفکر گروه گرایانه بر آراء افراد نمونه تاثیرگذار نخواهد بود.
  • با اینحال، باید در نظر داشته باشید که مهم ترین ضعف تکنیک دلفی، عدم وجود چارچوب نظری در آن است.

عناصر اساسی در روش اولیه دلفی در پایان نامه با روش تحقیق کیفی

  • ایجاد ساختار مشخص در جریان اطلاعات و داده ها
  • امکان ارائه بازخورد به شرکت کنندگان در این پژوهش
  • عدم افشا هویت افراد شرکت کننده در این تحقیق

مراحل انجام تکنیک دلفی در پایان نامه با روش تحقیق کیفی

  • ایجاد تیم اجرایی و نظارت بر عملکرد آزمون
  • انتخاب پنل برای شرکت در فعالیت پژوهش
  • اجرای تنظیم پرسشنامه
  • بررسی پرسشنامه از نظر وجود ابهام در نگارش سوالات
  • ارسال پرسشنامه و واکاوی دور نخست
  • آماده سازی، ارسال و واکاوی دور دوم پرسشنامه
  • آماده سازی گزارش تحلیل

انجام پایان نامه

سفارش پایان نامه

کاربرد نرم افزارSPSS در پایان نامه علوم اجتماعی

کاربرد نرم افزارSPSS   در پایان نامه علوم اجتماعی

 

یکی از معروف ترین نرم افزارهای آماری نرم افزار SPSS است که برای پژوهشگران شناخته شده و دانشجویان برای انجام پایان نامه علوم اجتماعی از آن استفاده می کنند. برای آنکه با کاربردهای نرم افزار SPSS در پایان نامهعلوم اجتماعی آشنا شوید، در این متن به بررسی موارد استفاده از این نرم افزار و مزایای آن می پردازیم.

 

بررسی ویژگی های نرم افزار  SPSS  در پایان نامه علوم اجتماعی

 

از آنجایی که مهم ترین بخش هر پایان نامه، بخش تحلیل آماری آن است، تحلیل های توصیفی داده ها از جمله رسم نمودارهای فراوانی داده ها، نمودار دایره ای، ستونی، پراکنش و دیگر نمودارها و همچنین محاسبه آماره های توصیفی مجموعه داده ها از جمله میانگین، میانه، مد، واریانس، انحراف، جدول بندی شرطی، بسامدها و توصیفات از جمله مهم ترین فاکتورهای سنجش آماری در پایان نامه ها محسوب می شود.

 همچنین، برخی از قابلیت های ویژه این نرم افزار، تحلیل عاملی، تحلیل خوشه ای، آنالیز کوواریانس چند متغیره می باشد. میانه ها، آزمون t، تحلیل همبستگی، آزمون های ناپارامتری و برگشت خطی از دیگر قابلیت های این نرم افزار برای انجام پایان نامه علوم رفتاری و اجتماعی می باشد.

 

با توجه به اینکه بخش عمده ای از پایان نامه های علوم اجتماعی بر اساس پرسشنامه های استاندارد تدوین می شود، سنجش میزان پایایی و روایی می تواند نتایج قابل اعتمادی را با استفاده از نرم افزار SPSS به پژوهشگران نشان دهد.

  • آزمون t استیودنت در SPSS

این آزمون به عنوان یکی از پرکاربردترین آزمون های آماری شناخته می شود. با استفاده از نرم افزار SPSS می توان نتایج مطلوبی را برای پژوهش علمی کسب نمود. این آزمون مقدار اطمینان از تفاوت دو متغیر تصادفی از نمونه ها ارائه می کند.

  • سنجش همبستگی میان متغیرها

آزمون همبستگی میان متغیرها برای بررسی میزان اثر متقابل آنها بر یکدیگر در رشته های متفاوت اهمیت بسیار بالایی دارد که با استفاده از نرم افزار SPSS این امر امکان پذیر است.

  • انجام رگرسیون

بررسی اثرات یک متغیر مستقل بر متغیر وابسته در روابط ریاضی مدل ها می تواند رسیدن به هدف پژوهش را به سادگی امکانپذیر سازد.

انجام پایان نامه علوم اجتماعی

سفارش پایان نامه علوم اجتماعی

آشنایی با نرم افزار Lisrel در تحقیقات پایان نامه علوم اجتماعی

آشنایی با نرم افزار Lisrel در تحقیقات پایان نامه علوم اجتماعی

تحلیل آماری با استفاده از بسته نرم افزار Lisrel در تحقیقات پایان نامه علوم اجتماعی، یکی از روش های مرسوم جهت محاسبات تحلیل عاملی و معادلات ساختاری برای متغیرهای مورد مطالعه شناخته می شود. این نرم افزار به عنوان مکملی برای نرم افزار SPSS به کار می رود و برای پایان نامه علوم انسانی و اجتماعی استفاده می شود.

 

مزایای کاربرد نرم افزار Lisrel در پایان نامه علوم اجتماعی

  • برآورد مدل های ریاضی:  برای برآورد مدل های خطی، بررسی روابط متغیرها و تجزیه و تحلیل چندمتغیره از جمله تجزیه و تحلیل عاملی، رگرسیون چند متغیره ، تحلیل مسیر و ... در پایان نامه های علوم اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • مدل هایی با متغیرهای پنهان: یکی از مهم ترین مزایای نرم افزار Lisrel امکان حل مدل هایی با متغیرهای پنهان است. همچنین، ارائه روش بهینه برای حل مدل های خطی تعمیم یافته برای داده های چندسطحی از دیگر ویژگی های متمایز نرم افزار لیزرل برای تحقیقات پایان نامه علوم اجتماعی محسوب می شود.
  • مدلسازی توابع ساختاری: برای ترکیب متغیرهای پیوسته و ترتیبی برای داده های نمونه های تصادفی با استفاده از نرم افزار انجام می شود. حل مدل هایی با توابع ریاضی از جمله تابع لوجیت، تابع پروبیت، تابع لگاریتمی-لگاریتمی به آسانی با نرم افزار لیزرل امکان پذیر است.
  • سنجش آماره های توصیفی: نرم افزار لیزرل، با استفاده از سنجش مقادیر همبستگی و کوواریانس، می تواند میزان بار عاملی، واریانس، خطای متغیر یا متغیرهای پنهان را برآورد کند.
  • سنجش خطای اندازه گیری: نرم افزار Lisrel قادر است خطاهای اندازه گیری در مدل و روابط پیچیده علی موجود میان متغیرها را مورد توجه قرار دهد. متغیرهای مشاهده شده و متغیرهای پنهان به طور همزمان در سیستم معادلات این نرم افزار وارد خواهند شد و در محاسبات آماری در پایان نامه به کار خواهند رفت.
  • بنابراین، نرم افزار لیزرل پاسخی برای نیاز به مدل هایی با متغیرهای پنهان، روابط علی پیچیده و متقابل و خطای اندازه گیری در پایان نامه های علوم رفتاری به حساب می آید.

انجام پایان نامه علوم اجتماعی

سفارش پایان نامه علوم اجتماعی

آشنایی با انواع تحقیق در پایان نامه علوم انسانی

آشنایی با انواع تحقیق در پایان نامه علوم انسانی

فرآیند روش تحقیق در پایان نامه علوم انسانی شامل چند مرحله مشخص است که با توجه به نوع تحقیق به دسته بندی های متفاوتی تقسیم می شود. پژوهشگران انواع تحقیق در پایان نامه علوم انسانی را با توجه به نوع هدف و روش جمع آوری اطلاعات، بخش بندی می کنند. در ادامه با انواع تحقیق در پایان نامه رشته های علوم انسانی آشنا می شویم.

دسته بندی انواع تحقیق در پایان نامه علوم انسانی

تحقیقات علمی در پایان نامه علوم انسانی بر اساس نوع هدف، به پژوهش های بنیادی و کاربردی دسته بندی می شوند.

هدف از انجام چنین پژوهش هایی توسعه و گسترش مرزهای دانش است. چنین تحقیقاتی زمان بر و هزینه بر است و به طور معمول در مراکز علمی و دانشگاهی انجام می شود.

در تحقیقات بنیادی تجربی با استفاده از آزمایش، مشاهده، مصاحبه و روش های تجربی به کسب داده ها و اطلاعات اولیه پرداخته می شود. در تحقیقات بنیادی نظری با کاربرد روش کتابخانه ای به گردآوری داده ها می پردازند. البته با جمع آوری داده ها، پژوهشگران باید با استفاده از تکنیک های آماری و اصول نظری پذیرفته شده، به تجزیه و تحلیل اطلاعات بپردازند.

از مشخصات این نوع تحقیقات در پایان نامه علوم انسانی می توان به موارد زیر اشاره کرد: برای رفع نیازهای بشر و بهبود سطح معیارهای زندگی انجام می شود. نسبت به تحقیقات بنیادی در زمان کمتری انجام می شود و درآمدزا محسوب می شود و به طور معمول، در سازمان های خصوصی و دولتی، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی انجام می شود.

  • انواع تحقیق بر اساس ماهیت و روشدر پایان نامه علوم انسانی

تحقیقات توصیفی به دسته های پیمایشی، همبستگی، اقدام پژوهی و مطالعه موردی (زیرمجموعه پژوهش توصیفی) دسته بندی می شوند. برخی از کارشناسان، تحقیقات تاریخی، همبستگی و علی را نیز متعلق به این مجموعه می دانند. همچنین، تحقیق آزمایشی در مقابل تحقیقات توصیفی قرار می گیرند.

سفارش پایان نامه علوم انسانی

انجام پایان نامه علوم انسانی

کاربرد روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی

کاربرد روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی

استفاده از روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی، به عنوان رویکردی علمی برای دست یابی به داده ها و اطلاعات درباره دیدگاه ها، نظرات، باورها و رفتارها، انگیزه ها و همچنین، مشخصات نمونه ای از جامعه مورد مطالعه به شمار می آید و برای انجام تحقیقات معتبر علمی-پژوهشی از آن استفاده می شود.

روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی، به عنوان رویکردی علمی و مجموعه ای از روش های منظم و استاندارد برای تحقیقات اجتماعی به حساب می آید. در این متن ابتدا به تشریح کارکرد روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی اشاره می شود و سپس با انواع روش های پیمایش در تحقیقات آکادمیک آشنا می شوید.

نگاهی بر روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی

در روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی، از استاندارهای اصول نظری برای جمع آوری اطلاعات از خانوارها، گروه ها، احزاب و دسته های متفاوت استفاده می شود. دسته بندی های متفاوتی برای این رویکرد در نظر گرفته می شوند که در این بخش به آنها اشاره می کنیم:

  • روش پیمایش توصیفی: در این نوع از پیمایش در پایان نامه علوم انسانی که به اصطلاح پیمایش آماری نیز شناخته می شود، بررسی تمام افراد جامعه با استفاده از سرشماری و یا بررسی نمونه مشخص و تعمیم نتایج آن به کل جامعه انجام می شود.
  • تحقیقات مقطعی یا عرضی: به بررسی های علمی اطلاق می شود که در زمان مشخص و برای تحلیل واقعیت های جامعه مورد مطالعه انجام می شود.
  • پژوهش های طولی: در چند مقطع زمانی متفاوت در جامعه مشخص (سری زمانی) برای مقایسه نحوه رفتار متغیرها در مقاطع و در طی زمان انجام می شود.
  • پیمایش تحلیلی: بررسی و تجزیه و تحلیل روابط میان متغیرهای مرتبط برای تشریح خصوصیات هر یک از اعضای مورد مطالعه در جامعه، این روش پیمایش در پایان نامه علوم انسانی به کار می رود.

انجام پایان نامه علوم انسانی

سفارش پایان نامه علوم انسانی